04:29
Taun anyar, taun kang sadhela maneh bakal gumanti. Sakjrone setaun kang kapetung ana 365 dina, 52 minggu lan rolas sasi yen miturut aturan t...
Ngadhepi Taun anyar Ngadhepi Taun anyar Reviewed by TABUH GONG on 04:29 Rating: 5
Asem kecut gulo legi, prawan ngentut joko wedi Asem kecut gulo legi, prawan ngentut joko wedi Reviewed by TABUH GONG on 05:47 Rating: 5
19:15
Nyedhaki dino idul adha iki utawa bubar idul qurban wektu kang pas kanggo mahargyo kanggone wong duwe gawe. Duwe gawe mujudake hajatan ma...
Kerun utawa gapuran Kerun utawa gapuran Reviewed by TABUH GONG on 19:15 Rating: 5
21:05
gambar fiki88 Jangkrik Genggong Ciptaan : Anjarany Vokal : Waljinah Produksi : Pusaka Records Kendal kaline wungu Ajar kenal ka...
Djangkrik genggong Djangkrik genggong Reviewed by TABUH GONG on 21:05 Rating: 5
23:36
Mongso ketigo jan pancen garing tenan, luwih-luwih sasine september. Jare miturut poro ahli yen sasi september ngene iki pas ngenthang-n...
Panase mongso ketigo Panase mongso ketigo Reviewed by TABUH GONG on 23:36 Rating: 5
Hubungane lara sariawan karo cacing kremi Hubungane lara sariawan karo cacing kremi Reviewed by TABUH GONG on 21:03 Rating: 5
IKI PANGANAN ARANE OPO YO, IKI PANGANAN ARANE OPO YO, Reviewed by TABUH GONG on 09:30 Rating: 5
Reward soko Mcent saiki sudo dadi separo Reward soko Mcent saiki sudo dadi separo Reviewed by TABUH GONG on 02:29 Rating: 5
Tata cara sungkem lebaran 2 Tata cara sungkem lebaran 2 Reviewed by TABUH GONG on 16:32 Rating: 5
Tata cara sungkem lebaran Tata cara sungkem lebaran Reviewed by TABUH GONG on 16:15 Rating: 5
13:01
Wingi pas ono acara ruwahan, aku diajak karo kancaku nyadran, yokuwi nyekar menyang kuburane mbahe. Mangkat soko ngomah esuk jam 9 nan, r...
Nyadran kang sepisan Nyadran kang sepisan Reviewed by TABUH GONG on 13:01 Rating: 5
Pitakonan iki apa jawabane ? Pitakonan iki apa jawabane ? Reviewed by TABUH GONG on 20:03 Rating: 5
22:14
Aku pingin gawe reca. Natah watu gedhening sa' gunung kanggo pangeling eling marang anak putu buyut nganti tekan cindel. Menawa ana ken...
geguritan : Watu gunung geguritan : Watu gunung Reviewed by TABUH GONG on 22:14 Rating: 5
Basa jawa ngoko alus, saka kulit tekan lombok Basa jawa ngoko alus, saka kulit tekan lombok Reviewed by TABUH GONG on 05:43 Rating: 5
Sasi Ruwah wis neng ngarep mata Sasi Ruwah wis neng ngarep mata Reviewed by TABUH GONG on 20:06 Rating: 5
Keplok keplok dara keplek, cihuy Keplok keplok dara keplek, cihuy Reviewed by TABUH GONG on 23:46 Rating: 5
Prasetya ana ngisoring wit pelem Prasetya ana ngisoring wit pelem Reviewed by TABUH GONG on 23:19 Rating: 5
Wedang jahe disruput nganti mele-mele Wedang jahe disruput nganti mele-mele Reviewed by TABUH GONG on 18:23 Rating: 5
BBM mundhak, mundhak regane apa mundhak melarate ? BBM mundhak, mundhak regane apa mundhak melarate ? Reviewed by TABUH GONG on 19:01 Rating: 5