22:14
Aku pingin gawe reca. Natah watu gedhening sa' gunung kanggo pangeling eling marang anak putu buyut nganti tekan cindel. Menawa ana ken...
geguritan : Watu gunung geguritan : Watu gunung Reviewed by TABUH GONG on 22:14 Rating: 5
Basa jawa ngoko alus, saka kulit tekan lombok Basa jawa ngoko alus, saka kulit tekan lombok Reviewed by TABUH GONG on 05:43 Rating: 5
Sasi Ruwah wis neng ngarep mata Sasi Ruwah wis neng ngarep mata Reviewed by TABUH GONG on 20:06 Rating: 5