00:46
    Sopo wonge ora mangkel sak awan ora dimasakne karo mbok wedok, angger niliki mejo makan anane mung cething kosong. Padahal kat isuk d...
PECEL GENDAR PECEL GENDAR Reviewed by TABUH GONG on 00:46 Rating: 5
00:35
      Kabutuhan urip sedino-dino kuwi ono rong perkoro, sepisan kabutuhan kang asipat kadonyan, koyo to pangan lan sandang. Kaping pind...
Butuh opo pekewuh Butuh opo pekewuh Reviewed by TABUH GONG on 00:35 Rating: 5
13:05
       Entul, opo kuwi ? Yen miturut istilahe ono sesrawungan, tembung "Entul" duweni werdi pawongan kang duwe tugas ' et...
ENTUL ENTUL Reviewed by TABUH GONG on 13:05 Rating: 5