FREE MONEY ALIAS DUIT GRATIS 50 $



 Sopo wonge ora gelem duit gratis  50$, wong ora duwe duit wae pingine nyambut gawe banjur oleh gaji wujut duit. Opo maneh duit gratis kuwi olehe hadiah 50$ soko smartphone, mesti wae liwat internet. Amung gari dudal dudul layar smartphone android opo iphone, symbian, java iyo biso. Nanging syarate kudu duwe jaringan internet sing setabil, luwih apik nganggo wi-fi utowo komputer.
    Lah saiki piye carane biso oleh duit gratis 50$ mau ?  carane tak jelaske gamblang ono ngisor iki :

  1. Bukak browser internet, luwih disaranke Chrome, Firefox lsp. Nanging biso ugo cukup nganggo Opera mini.
  2. KETIK  "www.moneycroc.com" 
  3. Ono laman website bagian dhuwur pojok tengen gari milih akehe hadiah sing dipingini. 5$ 10$ utowo 50$. Delok gambar duwur.
Banjur kuwi monggo klak klik ono tombol  TRY IT AGAIN  terus ambok menowo biso menang duit 50$ paling akeh, maksimal klik 50 X wae. Gunakke wektu sing bener, rejeki sopo ngerti pener koyo lagi dolanan game COC.

Yen pener ing antarane gambar kiwo lan tengen berarti awake dewe bakal oleh duit gratis. IKI DUDU JUDI !!! eling elingono kuwi.
Neng website moneycroc mau awake dewe ora perlu registrasi utowo gawe akun. Kejobo yen oleh duit gratis mergo gambar loro mau podo, lah kuwi awake dewe lagi dikongkon daftar kanggo ngurus hadiah duit gratis mau. Duit gratis dibayarke liwat Paypal, durung duwe akun Paypal ?  GAWE DHISIK !!

     Kuwi mau carane supoyo biso oleh duit gratis ono www.moneycroc.com, monggo dikepenakne NgKlik.
Suwun.
FREE MONEY ALIAS DUIT GRATIS 50 $ FREE MONEY ALIAS DUIT GRATIS  50 $ Reviewed by TABUH GONG on 23:41 Rating: 5

13 comments:

  1. Waduh... Mas... ini bisa di translate apa enggak ya...?
    Soalnya saya enggak ngerti nih... :D

    ReplyDelete
  2. waduh saya kira awalnya aja yang ga bisa saya pahami. ternyata semuanya sama toh bahasanya. translate mana translate....

    ReplyDelete
  3. urusan duit gratis mah enggak bakal disiakan...peluang bro

    ReplyDelete
  4. Wah peru permak dulu nih klo mau translator

    ReplyDelete
  5. Wah peru permak dulu nih klo mau translator

    ReplyDelete
  6. Trus banjur kepiye , nak ngene ikin carane aku yo seneng , wong geblek yen ora seneng duwit

    ReplyDelete
  7. kok saya agak bingung bacanya ya mas??

    ReplyDelete
  8. yo wis ben baelah, wong arane gan luru dollar recehan bli opo-opo ben bingung sekabeh dunyo

    ReplyDelete
  9. Terserah sing penting mudeng karepe

    ReplyDelete
  10. untung bahasa Sunda sama bahasa Jawi beda tipis makasih infonya mas he he

    ReplyDelete
  11. Kulo durung duwe akun paypal mas? arep gawe dhisik!

    ReplyDelete