Romo ono maling

Romo ono maling Romo ono maling Reviewed by TABUH GONG on 20:21 Rating: 5

4 comments:

  1. dadi kelingan lagune eddy silitonga jaman biyen.

    ReplyDelete
  2. aku malah lali penyanyine sopo mas? sampeyan malah kelingan.

    ReplyDelete
  3. sangat bermanfaat mas, salam sukses

    ReplyDelete
  4. lagune ngerti seetik kang...heeee

    ReplyDelete