Alamat URL dadi ringkes, oleh duit

     SRNK  layanan kanggo ngringkes URL
Panyediyo pengringkes alamat URL sing durung suwe tak eloni iki salah sawijine panyediyo layanan pengringkes URL. Sak durunge wis ono Adfly, lsp. Aku dewe pernah daftar akun neng Adfly nanging ora tau tak nggo, opo maneh tak promosekne neng media sosial. Dadi yo ora patio mudheng banget ngenani Adfly.
      Saiki bareng ketemu karo SRNK, banjur kepincut pingin nyoba ngrasakne tandang gawene layanan pangringkes URL. Yen jenengan, konco konco pingin melu nyoba , sumonggo wae klik gambar ngisor iki. Bukak akun amung semenit banjur gawe ngringkes alamat URL postingan blog jenengan kabeh..monggo langsung klik...


      Alamat postingan blog kedawan mesthine yo susah yen arep dipromosekne neng forum, facebook, twitter lsp, iki alternatif wae.
Srnk.com bakal ngalihke alamat ringkes mau amung sedhelo wae, kurang luwih 10 detik, supayane iklan isoh didelok karo pamirso blog.
Pingin gawe akun liwat Srnk.com langsung sign up, isi formulir

  • Alamat email sing aktif
  • Password sing unik
  • Klik continue
  • Sukses, gari nunggu kiriman email confirmation.
  • Mlebu utowo sign in/login liwat email
Rampung, jenengan wis duwe akun Srnk, gunakne kanthi wicaksono, mugo biso nambah penghasilan jenengan..Amin.


NB : ojo lali  klik gambar ngisor iki

/
Alamat URL dadi ringkes, oleh duit Alamat URL dadi ringkes, oleh duit Reviewed by TABUH GONG on 15:34 Rating: 5

No comments: