Cara Shrink alamat URL sing kedawan


    Kanthi sarono layanan penyingkat URL,  Srnk.co  kito kabeh umume lan poro kadang blogger khususe biso luwih kepenak. Coba bayangke wae yen arep browsing, nulis alamat banjur dawane sak embuh.
Contone yen arep goleki   blog TabuhGong, lan pingin goleki tulisan ngenani SMS apus-apusan. Ono blog TabuhGong judule dawane ra njamak, yokui
"SOLUSI CERDAS MENANGKAL PENIPUAN SMS DARI CONTENT PROVIDER NAKAL "
Utowo nulis alamat url asli koyo ngisor iki :
http://tabuhgong.blogspot.com/2016/03/solusi-cerdas-menangkal-penipuan-sms-dari-content-provider-nakal.html
Wah jan jelas bingung tenan kuwi, ngetik semono dawane iyo dadi males, malah rasido oleh keterangan lan ora iso mlebu situse TabuhGong mengko.
Mangkane iki diwoco dhisik, piye to carane nyingkat alamat URL sing dowo ?
Ora perlu bingung lan ora susah ribet, iki tak wenehi alamat URL TabuhGong sing mbahas "solusi cerdas menangkal penipuan sms dari cobtent provider nakal".
Cukup ketik
http://srnk.co/i/WfqyD
Lak gampang to !!
  • Bukak browser 
  • Ketik http://srnk.co/i/WfqyD
  • Klik cari 
  • Rampung
Mengko alamate bakale mampir dhisik ono situse Srnk.co, enteni diluk udokoro 10 detik, banjur klik continue to page. 
*** Yen ora biso nuju alamate brarti ono gangguan soko jaringan ooerator.
Semene wae cukup .

Cara Shrink alamat URL sing kedawan Cara Shrink alamat URL sing kedawan Reviewed by TABUH GONG on 19:33 Rating: 5

No comments: