04:29
Taun anyar, taun kang sadhela maneh bakal gumanti. Sakjrone setaun kang kapetung ana 365 dina, 52 minggu lan rolas sasi yen miturut aturan t...
Ngadhepi Taun anyar Ngadhepi Taun anyar Reviewed by TABUH GONG on 04:29 Rating: 5